ponedeljek, 8. junij 2009

Paglavci so še zmeraj paglavci

Paglavci so že res debeli, ker pridno jejo solato. Še sreča, da so se alge razmnožile, da bojo paglavci jedli osnovno hrano. Sicer pa mirujejo. Mislim pa, da tudi paglavci hodijo spat. Tega ne vem natančno. Bliža se čas, ko bodo paglavci postali žabe in bodo začeli jesti mušice. Pogosto hodijo po zrak in pojejo zraven tudi košček solate.

9 komentarjev:

Aleš pravi ...

Anja, danes si nam v razredu zelo natančno, prijazno in lepo predstavila svoj spletni dnevnik. Upam, da boš še naprej tako prizadevna raziskovalka.

Veronika pravi ...

Anja zelo dobro ti gre upam kar naprej nic se bat.

Anonimni pravi ...

Anja hvala da si naju pohvalila. Me prav zanima kaj si Pii omenila pri tabornikih? Upam da nam boš prišla pokazat žabe ko bojo zrasle. Hvala tebi da si nam pokazala pravila na internetu.
Imava se odlično.


Miha in Jure ;)

Anonimni pravi ...

Zdaj vemo da če napišeš z velikimi črkami tiskanimi črkami da pomeni da kričiš. Hvala da si nam poslala. Lepo se imej in še kaj pošl. Katja

Pia, Tjaša pravi ...

Anja.
S Tjašo upava da bodo paglavci imeli čim več alg.


lp Tjaša in Pia

Anonimni pravi ...

Anja tvoji paglovci bojo kmalu velike žabe.Danes smo zvedeli da če so črke velike kričiš če so pa črke male pa lepo govoriš in to bomo upoštvali. neža dolenc 3.a.

Adriana pravi ...

Anja,živjo
Lepo je da si nam povedala to zgodbico : ) Zanima naju koliko dolgo še bodo paglovci in žabice pri vas? LP ADRIANA IN ALBERT

maša pravi ...

anja res zelo dobro delaš.

ŠPELA pravi ...

ANJA ALI SE ŠE SPOMNIŠ TISTIH DVEH ŽAB.